sponsor

Sunday, July 11, 2010

www.jutawan50.com????..part2

Sunday, July 11, 2010
Program Janawang?Buat duit internet??

Assalamualaikum
Kini hampir sebulan join progam..buat duit di intenet mencecah rm450.
Tolak sana sini untung lah rm350...siapa nak bagi.
Janji berniaga untung.
Dalam tempoh sebulan..macam-macam fikir sistem-sitem terkini yang boleh bantu mempercepatkan dapat duit dan semestinya percuma. Banyak surfing, termenung sana sini , baca pengalaman orang lain akhir sekali terjumpalah sistem viral . Try-try , test punya test...ada magik pulak..best pulak sistem ni.
Tapi sistem ini tidak semacam seperti yang dibaca sistem marketing melalui email..MMM penat jugak nak taip satu-satu ni pulak nak send email..Surfing internet lagi...pergi kedai cari software kot-kot ada software...akhir sekali terjumpalah sistem percuma itu ..bagus jugak.
Sistem marketing melalui email adalah cara yang sangat-sangat berkesan, marketer dunia pun macam itu jugak.Terpikirlah jugak manalah dia orang dapat email banyak-banyak tu, sampai juta-juta tu. Cik rozaid (masyuk4u) dari ganda10 pun dia kumpul bannyak tahun tu.Saya terpikir jugak rupa-rupanya ada satu software yang boleh download pemilik-pemilik email ni. Amboi dashat la sekarang ni zaman komputer. Teknologi sungguh la.Kepada anda yang terima email mengenai buat duit di internet ni, jangalah marah..Anda tidak suka anda delete fail je. Mereka-mereka itu cari makan.Cara halal tu.

Apa yang saya fikir mengenai program buat duit ini??

Dia seperti membuka warong pisang di tepi jalan.. Ada rezeki adalah, kalau tidak ada tiadalah. Cuma goreng pisang ni..kita penat,banyak proses. Yang ni..tidur pun boleh buat duit.
Apa-apa pun setiap perkerjaan kenalah ada usaha sedikit. Tak nak keluar duit pasang banner..gunalah kaedah percuma.

Kepada anda yang membaca diblog saya ini.Terimaksih kerana sudi datang. Buat-buatlah macam blog sendiri. Kalau dahaga tu ,pergi dapur pi buat air..pas tu mai sambung sini kalau-kalau free

Dan kepada anda juga. Anda ikuti lah..Tidak mampu yang mahal cuba yang murah dahulu. Tidak cuba tidak tahu. Kembangkan lah minda kita. Jangan terlalu pikir negatif sahaja.

Penaja anda,adalah tempat anda bertanya..telipon atau email mereka. Kalau tidak angkat tu mintak maaf lah..Kerja. Anda percaya atau tidak yang menyertai program ini...pegawai-pegawai kerajaan dan swasta dari kecil sampai tidak atas sangatlah.
Yang atas-atas sangat tu.Dia oorang tidak join yang ni..Dia orang join yang lagi mahal

Sekian..yang baik datang dari allah s.w.t yang buruk dari saya.
Saya mintak maaf kalau ada ayat terlebih kata.


ajdin
lylyanur565@gmail.com


http://www.ganda10.com/?id=lyly

http://www.jutawan50.com/?id=lylyanur

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

HELLO MY NAME IS AD

www.keretagentwo.blogspot.com

lyly.keretagentwo@blogspot.com

BannerFans.com

more amazon ads

Award


This is my first award..awarded from Lily
Thank you very much
lyly said : tu sais je t'taime

second award


This second award from PrincessQish
Thank's Princess

BEST OF THE BEST


Pulse "Omega3" Pure Fish Oil - Seven Seas

The Best Product For Fish Oil





Kumho ECSTA KH11 ( 205/45r16 88H)
The Best Tyre






SHISEIDO

The Best Product For Skin Care






◄Design by Pocket