sponsor

Sunday, June 27, 2010

Betul Ke Program Jutawan Rm50?????

Sunday, June 27, 2010
Assalamualaikum,
Salam 1 Malaysia..

Banyak persoalan yang timbul dalam programRm50.
Betul ke boleh jadi jutawan????
Banyak panggilan yang diterima dan sms ...apa yang boleh jawab..betul la tu..
Betul sekiranya semua prospek masuk tanpa ragu-ragu. Tapi kita semua masih belum percaya,hakikatnya saya peringkat awal pun tidak percaya dan ragu-ragu.

Sebab apa saya masuk?
Saya pada permulaannya masuk dalam ganda10. Kalau dia orang nak tipu. Tipulah rm10..
Bila masuk gandarm10, pasang banner di merata tempat. Alhamdulillah... kira boleh buat duit.

Nak tipu dimana?
Kalau penaja yang tipu mungkin. Tapi kalau penaja menipu..Rasanya kita boleh contact admin.
Tidak ada masalah kalau kena tipu,janji ada bukti seperti salinan resit on line.
Kalau penaja ditipu adalah Hehe...Pernah terjadi pada saya.

Kalau join dapat apa?
Dapat pahala la..hehe..Dapat laman web diatas nama kita. Kira kita dah menjadi Admin
pada JutawanRm50.Com.. Susah hendak buat laman web ni..Ni pun saya pelan-pelan buat.
Mintak tolong sana sini..Kira inilah blog pertama saya. Janji keluar internet. Yang kedua dapat produk..produk apa?..produknya buku yang boleh kita belajar buat duit di internet. Bagus buku tu, nak beli dikedai memang tak beli lah..

Nasihat saya..
Kena berhati-hati , ada 2 hingga 3 program yang tidak boleh buat duit. Nak tahu program dimana??(itu kena email pada saya)..
Tidak boleh disiar secara terbuka disini.

Sekian ,
Teimakasih

ajdin
lylyanur565@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

HELLO MY NAME IS AD

www.keretagentwo.blogspot.com

lyly.keretagentwo@blogspot.com

BannerFans.com

more amazon ads

Award


This is my first award..awarded from Lily
Thank you very much
lyly said : tu sais je t'taime

second award


This second award from PrincessQish
Thank's Princess

BEST OF THE BEST


Pulse "Omega3" Pure Fish Oil - Seven Seas

The Best Product For Fish Oil





Kumho ECSTA KH11 ( 205/45r16 88H)
The Best Tyre






SHISEIDO

The Best Product For Skin Care






◄Design by Pocket